Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SUZUKI WAGON R+Ár: 150.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
CITROEN C2Ár: 840.000 Ft -
FIAT SCUDOÁr: 260.000 Ft -
OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER 2.Ár: 4.747.000 Ft -
AUDI A8 4.2 V8 TDI DPF QUATTROÁr: 6.447.000 Ft -
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
FORD FOCUS 1.6 TDCI TRENDÁr: 1.247.000 Ft -
HYUNDAI I20 1.25 HP LIFE PLUS MÁr: 4.247.000 Ft -
SUZUKI ALTO 1.0 GLX ACÁr: 1.497.000 Ft -
FORD FOCUS 1.5 TDCI TREND MAÁr: 3.447.000 Ft -
ALFA ROMEO CROSSWAGONÁr: 1.150.000 Ft