Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SUZUKI WAGON R+Ár: 150.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
CITROEN C2Ár: 840.000 Ft -
FIAT SCUDOÁr: 260.000 Ft -
OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER 2.Ár: 4.747.000 Ft -
AUDI A8 4.2 V8 TDI DPF QUATTROÁr: 6.447.000 Ft -
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
FORD FOCUS 1.6 TDCI TRENDÁr: 1.247.000 Ft -
HYUNDAI I20 1.25 HP LIFE PLUS MÁr: 4.247.000 Ft -
SUZUKI ALTO 1.0 GLX ACÁr: 1.497.000 Ft -
FORD FOCUS 1.5 TDCI TREND MAÁr: 3.447.000 Ft -
ALFA ROMEO CROSSWAGONÁr: 1.150.000 Ft